De WK is begonnen!!!

De WK voetbal in Brazilië is begonnen en hoe!!!!!!!  Spanje werd met 5-1 verslagen en dat is wat je noemt een flitsende start. Spanje begon wel goed aan de wedstrijd en kwam zelfs met 1-0 voor door een onterechte strafschop. Hierna kregen ze nog kansen op het uitbreiden van deze score, maar gelukkig gebeurde dat niet. Op slag van rust werd het 1-1 door een prachtdoelpunt van Robin van Persie en kort na de rust werd het zelfs 2-1 door Arjen Robben. Na de rust kreeg Spanje vervolgens geen voet meer aan de grond en werd het door doelpunten van De Vrij, Robben en Van Persie zelfs nog 5-1. Door dit resultaat zet Oranje een grote stap naar het behalen van de 1/8 finale.

Ook de ODD pool is dus van start gegaan. Na de wedstrijden van vrijdag 13 juni is Frank Firing de eerste koploper. Vanaf vandaag wordt de tussenstand elke dag online geplaatst op de site van SDDL. Onder het kopje WK pool zal dit te zien zijn. Wie o wie wordt de WK kenner van 2014.

Volgende wedstrijd van Oranje is maandag om 18.00 uur en deze kan iedereen komen bekijken op groot scherm in ODP. Australië is dan de volgende tegenstander en bij een overwinning is plaatsing voor de 1/8 finale al bijna zeker vanwege het positieve doelsaldo.