Kampioenschap voor A1 en C1?

Kampioenschap voor A1 en C1?

Komende zaterdag 14 december is het ”super saturday” bij SDDL. Zowel SDDL A1 als SDDL C1 kan kampioen worden in de najaarscompetitie.

SDDL C1 is het eerste team dat aftrapt op deze ”super saturday”. Om 12.00 uur speelt men tegen Avesteijn C2. Het begin van deze competitie verliep voorspoedig voor dit team. De eerste 6 wedstrijden werden gewonnen en pas in de 7e wedstrijd leed men de eerste nederlaag. Tegen directe concurrent Margriet werd nipt met 2-1 verloren. Afgelopen woensdag werd tegen De Zwaluw C1 uit Oeffelt een 3-1 overwinning behaald. Door dit resultaat staat SDDL C1 nu 2 punten los op de concurrentie. Bij een overwinning is het kampioenschap binnen.

Na deze wedstrijd is het de beurt aan SDDL A1. SDDL A1 kan, met nog 2 wedstrijden te spelen, nu al kampioen worden in het eigen Demense Kuipje. Tot nu toe werden alle wedstrijden gewonnen en het kampioenschap is dan ook terecht te noemen. Wat vooral opvalt is het gering aantal tegendoelpunten in vergelijking met de andere tegenstanders in deze competitie. In 9 wedstrijden moest Tim maar 7 keer de bal uit het net halen!!!! Vorige week werd er ruim gewonnen van Nulandia met 9-0. Tegenstander aanstaande zaterdag is HVCH A4. Bij winst is ook SDDL A1 kampioen. Aftrap 14.30 uur.

Dus zaterdagmiddag moet je op sportpark ”De 5 Stromen ” zijn. Moedig onze jeugd aan en schreeuw ze naar de titel. Elke vorm van ondersteuning wordt door spelers en begeleiding zeer gewaardeerd. Alvast bedankt voor jullie komst!!!!