Maarten Megens speler van het jaar bij SDDL 1

Maarten Megens speler van het jaar bij SDDL 1

7-6-2018

Voor het eerst heeft er bij SDDL een ”Speler van het jaar Verkiezing” plaats gevonden op iniatief van Hent Verstegen. Het hele seizoen zijn er punten uitgedeeld aan de spelers van SDDL 1 door verschillende supporters en clubmensen van SDDL. Ook de trainer en leider hebben elke week hun lijstje ingeleverd bij Hent. Zo kwam er op het einde van het seizoen een winnaar tevoorschijn die alles bij elkaar het beste heeft gepresteerd. Dit jaar was doelman Maarten Megens de speler die de ”Lambert van Uden” trofee  heeft gewonnen.

 

   

 

 

De top 3 was als volgt. Op de 3e plaats is geëindigd Jacques de Vocht. Jacques kan op meerdere plaatsen uit de voeten en stond dit seizoen in 21 van de 26 competitiewedstrijden in de basis. Op de 2e plaats is geëindigd Jeroen Zegers, al jaren de balvaste spits van SDDL 1. Hij stond als enigste alle wedstrijden aan de aftrap samen met Maarten Megens. Zijn scorend vermogen mag misschien wel wat beter, maar pas als hij er niet bij is dan merk je meteen dat hij erg wordt gemist. IJzersterk aan de bal zodat de rest kan bij sluiten om weer een aanval op te zetten. En de terechte winnaar dit seizoen is Maarten Megens. Als enigste speler heeft hij dit seizoen geen minuut gemist in de competitie en menig maal was hij een ernstige sta-in-de-weg voor veel ploegen in deze klasse. Keepte een constant en goed seizoen en dat mag ook wel eens gezegd worden. Ook als je kijkt naar de trainingsopkomst dan stonden Maarten en Jeroen samen op kop. Beiden waren op 90 % van de trainingen aanwezig en dus is het dan ook dik verdiend dat zij dit jaar de nummers 1 en 2 werden van het klassement.

Namens Hent iedereen hartelijk bedankt voor het invullen van de scoreformulieren. En natuurlijk wil SDDL bij deze ook Hent bedanken voor het organiseren van deze Verkiezing.