Ook de JO19-1 is kampioen!!!!!!

31-5-2017

De jeugd onder 19 (JO19) van voetbalvereniging Vesta (ontstaan uit de fusie tussen de jeugd van VV Ravenstein en SDDL) is dinsdagavond kampioen geworden van de 4e klasse 101, District Zuid.

De laatste wedstrijd van het seizoen van JO19, wat tot enkele jaren geleden nog A-jeugd heette, moest gewonnen worden of minimaal met een gelijkspel eindigen om kampioen te kunnen worden.

Toen het tijdens de wedstrijd tegen Prinses Irene in Nistelrode bij rust al 0-3 voor ST Ravenstein/SDDL stond, kon al voorzichtig begonnen worden met de voorbereidingen van een kampioensfeestje. In de tweede helft werd de voorsprong alleen nog maar vergroot. Toen bij een 1-6 stand het bevrijdende eindsignaal klonk, mocht JO19 van Vesta zich officieel kampioen noemen en barstte de feestvreugde echt los.

Namens iedereen van harte proficiat met dit resultaat!!!!!!!