SDDL 1 speelt gelijk tegen Boskant

SDDL 1 is de bekercompetitie gestart met een gelijkspel. Tegen Boskant, een tegenstander die ze ook gaan treffen in de competitie,  werd de eindstand 1-1.

Alhoewel de voorbereiding nog in volle gang is, zijn de bekerwedstrijden toch een mooie graadmeter van de stand van zaken. Voor rust was Boskant de bovenliggende partij. In de 25e minuut werd het geheel terecht 1-0 voor Boskant door Maarten vd Linden. Ook na de rust begon Boskant iets beter, maar een mooie vrije trap van Daan Klievink in de 55e minuut betekende de 1-1. Hierna golfde het spel op en neer en kregen beide ploegen nog kansen op een overwinning. SDDL kreeg nog een grote kans via Ties Klievink, maar de doelman kon zijn inzet keren. 2 Minuten voor tijd kreeg Boskant nog een strafschop, maar Maarten Megens stopte deze. Zodoende bleef het 1-1 in Demen. Aanstaande dinsdag is er een uitwedstrijd tegen  3e klasser Avesteijn. Aanvang 19.30 uur. Zaterdag 30 augustus speelt SDDL de laatste poulewedstrijd tegen 2e klasser EVVC.

Ook de overige teams kwamen in actie voor de beker. Hieronder de uitslagen.

SDDL 2 – OSS ’20 4               4-3
Berghem sport 5 – SDDL 3    1-3
OKSV 3 – SDDL 4                   3-1
SDDL VR1 – WHV VR1            6-0

Aanstaand weekend gaan ook de jeugdteams beginnen met hun bekerprogramma. De senioren spelen het aankomend weekend ook weer voor de beker. Het complete programma voor de komende 2 weken staat weer op de homepage van de SDDL site.