SDDL/VVR JO17-1 wint de beker

SDDL/VVR JO17-1 wint de beker

Afgelopen zaterdag vond de bekerfinale plaats tussen SDDL/VVR JO17-1 en Lindenheuvel/Heidebloem JO17-1. Uiteindelijk wonnen onze jongens met 1-0 en daardoor was de bekerwinst een feit.

9 Juni vertrokken we met spelers, staf en supporters richting Schijndel, met maar 1 doel: de beker voor JO17 teams van Brabant en Limburg te gaan winnen. We starten enorm scherp, tegen onze tegenstander Lindenheuvel/Heidebloem uit Geleen. na een kleine 10 minuten resulteerde dit in een vrije trap, die door Mees vanaf bijna 30 meter, in de kruising werd geschoten. De voorsprong was een feit en op dat moment ook volledig verdiend. SDDL/VVR bleef in die fase een overwicht behouden maar slaagden er niet in om de score uit te breiden waardoor het eigenlijk continu spannend bleef. Dankzij onze sterke “bank” konden we doorwisselen, waarbij weer nieuwe kracht ontstond, en gezien de weersomstandigheden was dit wel fijn. In het laatste kwartier ging Lindenheuvel/ Heidebloem vol op de aanval spelen. De druk op het doel van onze jongens nam daardoor wel toe, maar het lukte om de rijen gesloten te houden. Uiteindelijk floot de scheidsrechter voor het eindsignaal, en werden de spelers en de vele supporters uit Ravenstein en Demen uitzinning van vreugde! Missie geslaagd!

Na afloop werd er nog een mooi feestje gevierd en dat was natuurlijk ook niet meer als logisch. Zo vaak win je als speler en begeleiding niet deze beker. Alsnog iedereen van harte gefeliciteerd!!!!!