Worden de SDDL dames kampioen???

Worden de SDDL dames kampioen???

6 mei 2015

Aanstaande zondag 10 mei wordt de competitie afgesloten door de diverse teams. De belangrijkste wedstrijd is natuurlijk de wedstrijd van de dames. Bij winst tegen de directe concurrent Nooit Gedacht zijn zij kampioen.

SDDL 2 mag thuis aantreden tegen UDI ’19  9. SDDL 2 staat nu op een 6e plaatsen UDI ’19 staat op een 4e plaats met een voorsprong van maar 1 punt. Dus bij winst gaat men nog stijgen op de ranglijst en ondanks de vele blessures heeft SDDL 2 dan toch een goed seizoen gedraaid.

SDDL 3 gaat op bezoek bij TOP. Dit jaar hebben zij een moeizaam seizoen gehad en zijn tenslotte geëindigd op de 9e plaats.

SDDL 4 krijgt bezoek van een andere Osse club namelijk Fc Schadewijk. SDDL 4 presteert dit jaar veel beter als de afgelopen jaren. Dit jaar eindigt men in de middenmoot op een mooie 7e plaats.

Maar deze zondag draait natuurlijk alles op ons damesteam. Zij kunnen namelijk kampioen worden in de 5e klasse en dat is een prima prestatie van dit team. Vorig seizoen hadden zij niet altijd een makkelijk seizoen, maar dit seizoen strijden zij gedurende het hele seizoen al voor de felbegeerde titel. De enigste concurrent is Nooit Gedacht VR2. Op dit moment heeft SDDL VR1 één wedstrijd minder gespeeld en maar 2 punten minder. De laatste wedstrijd zal aanstaande dinsdag zijn tegen TOP VR1. Zondag wordt het echter de wedstrijd van de waarheid want dan komt de ploeg uit Geffen naar Demen toe. De uitwedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Nooit Gedacht moet winnen om zeker te zijn van het kampioenschap. Voor SDDL geldt dat bij een overwinning de platte kar naar buiten kan. Bij een gelijkspel behoudt SDDL de beste papieren en kan het aanstaande dinsdag kampioen worden door te winnen tegen TOP VR1.  Maar natuurlijk hopen wij op een overwinning voor SDDL zodat er aanstaande zondag een feestje gevierd kan worden in Onder d’n Plag. De dames hopen dat iedereen in grote getale naar het sportpark toe komen om SDDL VR1 aan te moedigen.

De wedstrijd begint om 11.00 uur dus tot aanstaande zondag bij hopelijk de kampioenswedstrijd van SDDL VR1