Sponsor worden

Sponsor worden

In een kleine gemeenschap zoals die van Demen, Dieden, Deursen-Dennenburg en Neerlangel vormt sportvereniging SDDL het kloppende hart. SDDL bestaat uit een voetbal en een korfbaltak die al sinds lange tijd met elkaar samen werken. Momenteel bestaat het voetbal gedeelte uit vier herenelftallen, een dameselftal en gecombineerde jeugdteams die samen voetballen met de jeugd van VV Ravenstein. Het eerste herenteam speelt  het komende  seizoen (2018/2019) in de 4e klasse I, zuid II.

De korfbaltak bestaat op dit moment uit de volgende teams: Midweek, Recreanten, Aspiranten C en pupillen D en E.

Binnen onze vereniging kunnen zowel bedrijven als particulieren participeren doormiddel van sponsoring. Hiermee zorgt u voor een financiële bijdrage voor onze verenging waarmee uw eigen reclameboodschap met de bezoekers van SDDL en Onder d’n Plag kunt tonen. Er zijn hier verschillende mogelijkheden binnen onze bloeiende vereniging. In het onderstaande overzicht staan kort een aantal mogelijkheden.

Indien u meer informatie wilt over  mogelijkheden voor sponsoring bij SDDL kunt u contact opnemen met de Sponsorcommissie via emailadres: sponsorcommissie@sddl.nl

Hoofdsponsor

Wij zijn als SDDL enorm trots dat we  ‘Herman Teeuwen HT Sports’ als hoofdsponsor hebben. Sinds het seizoen 2017/2018 hebben we besloten om een samenwerking met elkaar aan te gaan.

Club van 250

Uw reclamebord in de speciale hoofdzuil bij de ingang van het sportpark, in combinatie met een reclamebord langs het hoofdveld. Het reclamebord bij de hoofdzuil biedt u als een bedrijf dé mogelijkheid om uw boodschap tentoon te spreiden  aan alle bezoekers van ons sportpark. Naast alleen deze bezoekers zullen ook de bezoekers die voor het gemeenschapshuis Onder d’n Plag komen uw boodschap zien.  De contractduur hiervan is drie jaar.

Bordsponsor

Uw reclamebord  langs het hoofdveld van SDDL waarop in het seizoen twee tot drie wedstrijden per week worden gevoetbald onder ruime publieke belangstelling. De contractduur is drie jaar.

Club van 50

Voor € 50,- per jaar wordt uw (persoons)naam vermeld op prominent bord in gemeenschaphuis Onder d’n Plag.  De contractduur is één jaar.

Materiaalsponsoring

Uw bedrijfsnaam of logo op een tenue van een van onze vele elftallen.  Hierdoor bent u wekelijks  verzekerd van de reclame-uiting op de velden.  Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van materiaalsponsoring en bordsponsor of Club van 250. Het is ook mogelijk om overige zaken aan teams te sponsoren, zoals trainingspakken, voetbaltassen en coachjassen voor de begeleiding.