Sponsor worden

Sponsor worden

In een kleine gemeenschap zoals die van Demen, Dieden, Deursen-Dennenburg en Neerlangel vormt sportvereniging SDDL het kloppende hart. SDDL bestaat uit een voetbal en een korfbaltak die al sinds lange tijd met elkaar samen werken. In het seizoen 2019/2020 is er een samenwerkingsverband gestart met VVR onder de naam VESTA’19.

Binnen onze vereniging kunnen zowel bedrijven als particulieren participeren doormiddel van sponsoring. Er zijn hier verschillende mogelijkheden binnen onze bloeiende vereniging. In het onderstaande overzicht staan kort een aantal mogelijkheden.

Indien u meer informatie wilt over  mogelijkheden voor sponsoring bij SDDL kunt u contact opnemen met de Sponsorcommissie via emailadres: sponsorcommissie@sddl.nl

Club van 250

Uw reclamebord in de speciale hoofdzuil bij de ingang van het sportpark, in combinatie met een reclamebord langs het hoofdveld. Het reclamebord bij de hoofdzuil biedt u als een bedrijf dé mogelijkheid om uw boodschap tentoon te spreiden  aan alle bezoekers van ons sportpark. Naast alleen deze bezoekers zullen ook de bezoekers die voor het gemeenschapshuis Onder d’n Plag komen uw boodschap zien.  De contractduur hiervan is drie jaar.

Bordsponsor

Uw reclamebord  langs het hoofdveld van SDDL waarop in het seizoen twee tot drie wedstrijden per week worden gevoetbald onder ruime publieke belangstelling. De contractduur is drie jaar.

Club van 50

Voor € 50,- per jaar wordt uw (persoons)naam vermeld op prominent bord in gemeenschaphuis Onder d’n Plag.  De contractduur is één jaar.