Nu wel kampioenswedstrijd SDDL VR1

Nu wel kampioenswedstrijd SDDL VR1

13 april 2017

SDDL VR1 spelen maandag 2e paasdag hun kampioenswedstrijd. Tegenstandster is Berghem Sport VR1. De kampioenswedstrijd stond eigenlijk al gepland voor afgelopen zondag, maar doordat Erp VR1 zich terug trok uit de competitie werd dit feestje met 8 dagen uitgesteld.

Het terug trekken van Erp VR1 uit de competitie kwam toch wel als een verrassing. Heel het team dacht afgelopen zondag dat tegen Margriet VR1 de champagne tevoorschijn kon komen, maar op het allerlaatste moment ging dit niet door. SDDL VR1 liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en ging gewoon door met dat wat zij al de hele competitie doen en dat is winnen. Met een 0-4 zege op zak vertrok men uit Oss in de wetenschap dat op 2e paasdag het moment daar kon zijn. Door de grote puntenvoorsprong was het al een poos niet meer de vraag of de dames kampioen zouden worden, maar wanneer. En eigenlijk is dit natuurlijk mooier. Kampioen worden in Demen op het eigen sportpark, dat is natuurlijk vele malen leuker dan in een uitwedstrijd.

De dames hopen dat ook het publiek zijn weg weet te vinden naar sportpark ”De 5 Stromen” en dat vele toeschouwers getuige zullen zijn van deze wedstrijd. Dus tot 2e Paasdag, de wedstrijd begint om 11.00 uur.