Mark Strik nieuwe hoofdtrainer SDDL

Mark Strik nieuwe hoofdtrainer SDDL

17-12-2018

Wij zijn enorm trots te kunnen melden dat met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2019/2020 Mark Strik onze nieuwe hoofdtrainer zal zijn.De Ossenaar is nu nog de huidige trainer van derdeklasser Margriet. Met Margriet staat hij momenteel tweede in de derde klasse.
Mark Strik zal de opvolger worden van onze huidige trainer Antwan van Rijn, die nu voor het 4e seizoen als hoofdtrainer actief is bij SDDL. Antwan van Rijn gaf enige tijd geleden aan om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Maar wie is Mark Strik nu eigenlijk.

Hieronder stelt hij zich kort even voor!!!!!

Ik ben Mark Strik, 34 jaar en woon samen met mijn gezin welke bestaat uit mijn vriendin Maartje en 2 zonen Len en Sep in Oss. Len is 5 jaar en Sep is 2 jaar oud. Ik werk sinds 10 jaar als technisch onderwijs assistent op een middelbare school in Boxmeer waar ik 3 dagen in de week werkzaam ben.Mijn functie bestaat uit het verzorgen van de praktijklessen gericht op de techniek en alles wat daarbij komt kijken in de voorbereidingen daarvoor.Leerlingen helpen ontdekken wat ze leuk vinden om te doen en daarmee op weg helpen is hetgeen waar ik me het meeste mee bezig houdt.De overige dagen van de week ben ik vooral druk met mijn kinderen en alles wat met voetbal te maken heeft.

Voetbal is mijn passie!

Samenwerken en samen tot een prestatie komen is iets waar ik ontzettend van kan genieten.

Ontwikkeling door middel van hard werken, doelen stellen en plezier maken zijn factoren die ik belangrijk vind en natuurlijk zowel in het onderwijs maar zeer zeker ook in het voetbal terugkomen.

Ik kan wel zeggen dat ik een gedreven persoon ben die altijd overal het uiterste uit probeert te halen.

De dingen terugzien op het veld waar je als groep aan werkt, daar krijg ik energie van.

Ik ben erg blij dat ik bij SDDL de mogelijkheid krijg om me, voor mij in een nieuwe omgeving, te blijven ontwikkelen als trainer.

De gevoerde gesprekken voelde voor mij dan ook als zeer open en prettig aan en ik heb er veel zin in om iedereen binnen de vereniging beter te leren kennen en er een mooi en succesvol seizoen van te maken.

Via deze weg wil ik dan ook alle leden van SDDL fijne feestdagen wensen, een gezond 2019 en nog heel veel succes de rest van het lopende seizoen!