Penaltybokaal 2017

Het feestweekend werd gestart door de voetbaljeugd van SDDL en VV Ravenstein. Op zaterdagmorgen stond namelijk de penaltybokaal op het programma. Met een mooi zonnetje in de lucht werd er omstreeks 10.00 uur begonnen met de voorrondes van de penaltybokaal.

In de voorrondes  gingen de beste schutters per team door naar de finaleronde. In elke leeftijdscategorie kwam er zo een finaleronde. Er werd fanatiek gestreden om een plaats te bemachtigen in de finale en alleen de allerbeste penaltykillers bleven op deze manier over. Om alles vlot te laten verlopen waren er diverse keepers aanwezig van zowel de jeugd als senioren en zowel van SDDL als VVR.

Op het sportcomplex zelf was ook van alles te doen. Zo was er een stormbaan en een luchtkussen aanwezig en de firma Nooijen terreininrichting sponsorde een pannakooiveldje naar aanleiding van een actie op Facebook. Voor drinken was gezorgd, dus aan alles was gedacht. Om 12.00 uur werd er begonnen met de finaleronde. Hieronder de winnaars per leeftijdscategorie:

JO7
Jonas de Bruin

JO9
Jesse van Hout

JO11
Ties Vissers

JO13
Daan Francissen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JO15
Niek Elemans

JO17
Niels Megens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MO13
Maud vanDieten

MO15
Renske Koolhout

MO17
Fleur vd Coolwijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rond dezelfde tijd waren ook de korfbalsters begonnen met hun strafworp bokaal. In de diverse leeftijdsgroepen waren dit de winnaars:

Pupillen F: Isa van Breda

Pupillen E: Guusje Machielsen

Pupillen D: Meike Kuijpers

Aspiranten B: Fieke Suppers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Junioren A: Lieke Rossen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als laatste werden nog de kampioenen gehuldigd van de voorjaarscompetitie bij zowel het voetbal als het korfbal. Bij het korbal waren de meisjes C kampioen geworden in de zaal. Bij de voetbaljeugd waren JO13-3, JO11-2, JO7 en JO19-1 kampioen geworden. Hieronder een foto van JO13-3.

Iedereen van harte proficiat!!!!!!!

Tevens ook een woord van dank aan de organisatie die dit alles mogelijk heeft gemaakt. Dit geldt natuurlijk ook voor de keepers !!!!