SDDL Feestweekend 2019 komt er weer aan met Jetset Live

SDDL Feestweekend 2019 komt er weer aan met Jetset Live

15-5-2019

Het is weer bijna zover, bijna pinksteren en dan weet iedereen wat er staat te gebeuren. Dat is het weekend der weekenden namelijk het SDDL Feestweekend. De komende tijd wordt je regelmatig bijgepraat over wat er allemaal te doen is tijdens dit weekend. Vandaag de zaterdagavond. Zoals elk jaar is er ook deze editie weer een goed stukje muziek in de Feesttent. De laatste jaren weten steeds meer mensen de weg te vinden naar de Feesttent omdat  het wel bekend is dat SDDL kosten noch moeite spaart voor een goed stukje muziek. De band Jetset Live komt dit jaar spelen en dat beloofd weer een spektakel te worden.

 

Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer hun missie. Deze 6-koppige band bruist dan ook van de energie.

JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Met een custom made licht- en LEDwall-show en knallende shooters  is het één en al energie op het podium en een genot om naar te kijken. Vanuit hun passie en gedrevenheid blijven ze zich continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor je telkens weer verrast wordt. Hun muziekrepertoire gaat van populair naar pop naar Nederlandstalig dus dat beloofd wat.

JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt JETSET LIVE! tot dé geschikte live band voor het SDDL Feestweekend 2019. Dus zet zaterdag 8 juni in je agenda. Erbij zijn is meemaken!!!!!

Tot dan. See you!!!!!