SDDL vergeet te winnen van Estria

29-2-2016

De wedstrijd SDDL-Estria is geëindigd in 3-3 en daar kan SDDL eigenlijk niet helemaal tevreden mee zijn. Na de rust verzuimde SDDL om de wedstrijd in het slot te gooien en daar kreeg het achteraf de rekening van gepresenteerd.

De wind maakte het niet aangenaam om te kijken naar de wedstrijd SDDL – Estria. Toch viel er vooral voor de rust van alles te beleven op sportpark ”De 5 Stromen”.  SDDL en Estria gaven elkaar in de beginfase weinig toe. Het was SDDL die de score opende. Na een kwartier was Jordy de Loijer de maker van dat doelpunt. Een kwartier later waren de rollen echter weer omgedraaid en stond Estria op een 1-2 voorsprong. Dat liet SDDL niet op zich zitten en het ging op jacht naar de gelijkmaker. In de 35e minuut was het Jacques de Vocht die 2-2 maakte. Iedereen die dacht dat het daarbij bleef voor de rust kwam bedrogen uit. Het was wederom Jordy de Loijer die in de 44e minuut met een gelukje zorgde voor de 3-2 voorsprong.

Na de rust ging Estria op zoek naar de gelijkmaker. Het was echter SDDL die een paar levensgrote kansen kreeg. Deze gingen er echter niet in en daarmee verzuimde SDDL om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen. Als het 4-2 zou worden, dan zou Estria 2x moeten scoren en nog veel meer risico’s gaan nemen. Maar dat gebeurde niet en dus bleef Estria in leven. Na 70 minuten moest SDDL met 10 man verder toen Jacques de Vocht een rode kaart kreeg. Estria rook bloed en voerde de druk verder op. Dit resulteerde in de 80e minuut in de gelijkmaker. Estria kon achteraf tevreden zijn met het gelijke spel. Door het gelijke spel blijft het verschil 3 punten in het voordeel van Estria.

-SDDL – Estria 3-3 (3-2). 15. De Loijer 1-0, 21. 1-1, 30. 1-2, 35. J. de Vocht 2-2, 44. De Loijer 3-2, 80. 3-3.