Speler van het jaar SDDL 1

Speler van het jaar SDDL 1

3-11-2017

Dit seizoen zal er voor de eerste keer in het bestaan van SDDL 1 de speler van het jaar verkozen worden. Elke competitie wedstrijd zullen er 5  willekeurige personen een formulier invullen waarop alle spelers die speel minuten maken beoordeeld worden. Ze mogen cijfers geven van minimaal een 4 tot maximaal een 10.

Er zal gelet worden op inzet, beleving en bezieling. Dat je een goal scoort of dat je iemand anders laat scoren met een mooie assist. Sportiviteit en fairplay maar ook die extra meters willen maken voor de ploeg.

Iedereen mag rapporteren en/of heeft dit al gedaan. Zowel de supporters als de actieve leden mogen rapporteren in een wedstrijd. Deze mensen zullen vaak net voor aanvang van een wedstrijd benaderd worden om een keer mee te doen. Het formulier moet na de wedstrijd weer ingeleverd worden bij Hent Verstegen. Als er mensen zijn die van te voren aan willen geven mee te willen doen kunnen dit per mail laten weten aan: ha-verstegen@hotmail.nl  met vermelding van naam, adres en mobiele nr.  We stellen wel op prijs dat er serieus gerapporteerd wordt want de spelers zijn ook bloedserieus.

Een paar keer zal er een tussenstand gegeven worden van de spelers die op dat moment bovenaan staan. Dit zal dan bekend gemaakt worden via de site of op het prikbord van de kantine. Op het eind van dit seizoen zal dan de winnaar bekend gemaakt worden. De winnaar zal aan een groot gedeelte van de 26 competitiewedstrijden moeten spelen.

Wie o wie wint de eerste wissel trofee speler van het jaar 2017/2018!!!!!!

We hopen natuurlijk op een spannende onderlinge strijd en dat het voor de spelers een extra stimulans mag zijn dit seizoen.

De stand is na 6 wedstrijden als volgt:

1.       Roy Bens

2.       Kevin Bens en Ties v Aar.

3.       Jack de Vocht

 

Hent Verstegen