Teamindeling jeugd 2015/2016

Teamindeling jeugd 2015/2016

4 juli 2015

Zoals jullie weten hebben de leden van VVR en SDDL uitgesproken dat ze samen willen gaan werken. Eerst de jeugd en later de senioren. Dat betekent dat de jeugd vanaf het volgende seizoen in teams gaat voetballen met zowel jeugdleden van SDDL als van VVR. Om goede gelijkwaardige teams te kunnen maken hebben de trainers en leiders van vorig jaar en van het nieuwe seizoen samen gekeken naar de teamindeling. Eerst per club en daarna in een gezamenlijke vergadering van alle leiders van VVR en SDDL. Daarbij is een verdeling gemaakt van het aantal spelers van SDDL en VVR per team. Om de goede teams te krijgen zijn we uit gegaan van een aantal punten:

• geboortejaar volgens de richtlijnen van de KNVB;
• samenwerking teams VVR – SDDL;
• fysieke weerbaarheid van de jeugdleden;
• sociale aspecten;
• verenigingsbelang;
• voetbalkwaliteiten.

Wij vinden het plezier van de jeugd in het voetbal heel belangrijk. Daarom hebben we deze punten zoveel mogelijk in balans gebracht per team.
Bij het proces van de teamindeling waren alle trainers/leiders van SDDL en VVR betrokken en stond het belang van de kinderen voorop.
We zijn nu bezig met de invulling van de begeleiding (leiders en trainers) van de teams. Deze is nog niet helemaal compleet.

Ouderavond
Op maandag 13 juli organiseren we een ouderavond. Daar krijgen jullie nog een uitnodiging voor. Daar kun je al je vragen stellen.

Klik hier voor de indeling van de diverse teams    indeling jeugd VVR – SDDL

Met sportieve groet,
Namens jeugdvoetbal VVR-SDDL,
Henrie Brands : 06-22506787
Koen de Best: 06-52310752