Voetbalpool WK Vrouwen

Voetbalpool WK Vrouwen

Het aftellen is begonnen . . . . want nog 5 nachtjes slapen en dan gaat in Frankrijk het WK-2019 voor vrouwen van start met ook het Nederlands Elftal als deelnemer. Na het winnen van het EK-2017 zullen de Oranje leeuwinnen er ongetwijfeld alles aan doen om ook de wereldtitel binnen te halen. Ook voor dit WK hebben we weer een leuke voetbalpool georganiseerd. Hiermee is het kijken naar de WK-duels extra leuk en spannend want door mee te doen, dit kost slechts € 5, maak je kans op diverse mooie geldprijzen!

Voor degene die nog niet ingeleverd hebben; hierbij vind je nog een keer het deelnameformulier en het bijbehorende reglement met daarin o.a. uitleg over de puntentelling en de verdeling van het prijzengeld. Ingevulde deelnameformulieren moeten uiterlijk donderdag 6 juni 2019 19:00 uur zijn ingeleverd bij een van de organisatoren (Monique Brands en Tanja v.d. Coolwijk).  

Tot slot nog wat tips voor de (vooral mannelijke) collega’s die zeggen geen verstand van vrouwenvoetbal te hebben . . . . . lang leve Google en kijk eens op de volgende pagina https://www.onsoranje.nl/teams/207834/overzicht

 

Hieronder kun je het deelnameformulier en het reglement downloaden door op de tekst te klikken.

 Deelnameformulier WK-2019 vrouwen voetbalpool 

Reglement WK-2019 vrouwen voetbalpool