VVR/SDDL C1 kampioen na ware thriller

12-12-2015

In een ware thriller heeft VVR/SDDL C1 toch nog het kampioenschap behaald. In de laatste competitiewedstrijd werd WEC verslagen. De winnende treffer door Stan van Bergen viel pas in de allerlaatste minuut. In zijn totaliteit zijn er dit seizoen al 5 teams die kampioen zijn geworden!!!!!!!

C1 najaarskampioen2015

VVR/SDDL C1 moest in de laatste competitiewedstrijd aantreden tegen de koploper en dat was WEC  C1. VVR/SDDL C1 stond 3 punten achter op WEC C1 dus alleen bij een overwinning kon men feest vieren. WEC had aan één punt genoeg om alleen kampioen te worden in deze klasse. De start was voortvarend voor VVR/SDDL C1. Binnen 10 minuten lag de bal al in het netje door een goal van Ties van Aar. WEC was even van de kaart af en er kwamen mogelijkheden voor het maken van de 0-2 en zelfs 0-3. Dit gebeurde echter niet en als je de goal zelf niet maakt, dan valt hij aan de andere kant. En zo was het WEC die de gelijkmaker produceerde waarna het rust werd. VVR/SDDL wist wat ze moesten doen en dat was scoren. Er werd weer fel gestart en WEC werd onder druk gezet. Helaas viel er geen doelpunt in deze fase. En net toen WEC dacht de buit binnen te hebben, was daar als een duvel uit het doosje nog Stan van Bergen. In de allerlaatste minuut van de wedstrijd wist hij nog te scoren waardoor de eindstand werd bepaald op 1-2. Hierdoor zijn er 3 teams met evenveel punten. Aangezien bij de jeugd het doelsaldo niet telt, zijn er in deze klasse maar liefst 3 kampioenen en daar is VVR/SDDL C1 er eentje van.

Iedereen van harte proficiat met deze mooie prestatie!!!!!!