Dit jaar 2 weekenden feest bij SDDL

14-3-2016

Pinksteren komt er weer aan en dan weet je het wel. Het is weer tijd voor het alom bekende SDDL feestweekend. En dit jaar plakken we er zelfs nog een weekend aan vast vanwege het 70 jarig bestaan van SDDL.  Dus omcirkel 14 en 15 mei en 21 en 22 mei alvast in de agenda want dat zijn de dagen dat het gaat gebeuren.

De komende tijd is het de bedoeling dat er regelmatig een update komt en/of dat er wat nadere informatie komt. In dit eerste deel wordt het programma beschreven in het kort. Later volgt hierover uitgebreidere info.

Het eerste weekend staat gepland op zaterdag 14 en zondag 15 mei. Dan is het weer pinksteren en dus is het weer tijd voor het alom bekende SDDL feestweekend. Het programma op zaterdag is iets aangepast in vergelijking met andere jaren. De jeugdactiviteiten in dit weekend komen te vervallen en schuiven een week door. Zaterdagmiddag is het weer tijd voor het korfbaltoernooi, waar iedereen weer van harte welkom is om mee te doen. Je kunt hierbij denken aan vriendenteams, carnavalsteams, familieteams en ga zo maar door. Nadere informatie over deze activiteit volgt nog. Zaterdagavond is het weer feest in de tent met ditmaal de coverband Slamm.

Zondag is het 1e pinksterdag en dat gaat weer een topdag worden. ’s Morgens wordt er om 10.00 uur gestart met het 5 tegen 5 toernooi voor zowel dames, heren als de jeugd. Gedurende de dag is er weer van alles te doen voor de jeugd met o.a een kleine kinderkermis. ’s Avonds zijn er weer diverse optredens van bekende en minder bekende artiesten. Hierbij kun je denken aan de Rave van Fortuin, Lotte Dans en ook een optreden van de Snollebollekes. Dus daar moet je bij zijn!!!!!!

In verband met het 70 jaar bestaan plakt SDDL er nog een weekend aan vast. Op zaterdag 21 mei komt de voetbalparty naar het SDDL terrein toe, die de jeugd gaat vermaken met sport en spel. Zondag 22 mei staat in het teken van de reünie. De reünie begint om 13.00 uur met een voetbalwedstrijd tussen oud leden van SDDL. Er is een wedstrijd voor zowel de dames als de heren. Na de wedstrijd is er dan een doorlopend programma in de feesttent voor alle leden en oud-leden van zowel de afdeling voetbal als korfbal. Nadere toelichting op het programma en waar je je kunt opgeven volgt zeer binnenkort.

Tot slot is er op zondag 4 juni nog een wedstrijd gepland tussen Legendary PSV en SDDL 1. Nadere details over wie er te verwachten zijn aan de zijde van PSV en over de kaartverkoop voor deze wedstrijd volgt ook hier als alles bekend is.

Dus hou de social media goed in de gaten en blijf volledig op de hoogte over het reilen en zeilen wat betreft alle activiteiten.