Jeugdnieuws

Jeugdnieuws

29-11-2017

Ook bij de jeugd zit de winterstop er aan te komen. En dat betekent voor de meeste jeugdteams het einde van de najaarscompetitie. De samenwerking tussen SDDL en VV Ravenstein verloopt nog steeds goed en een paar teams hebben nog kans op het kampioenschap. Dit zijn SDDL/VVR JO17-1, VVR/SDDL JO15-2, SDDL/VVR JO11-1, SDDL/VVR JO11-2, SDDL/VVR JO11-3 en SDDL/VVR JO11-4.

In de competitie bij JO17-1 is het erg spannend. Er zijn nog 5 teams die kampioen kunnen worden en daar heeft SDDL/VVR JO17-1 alles nog in eigen hand. Met nog 2 wedstrijden te spelen zijn er nog 4 teams met 6 verliespunten. Het aantal gespeelde wedstrijden per team verschilt nogal, zodat hier nog van alles kan gebeuren. Als JO17-1 beide wedstrijden wint dan zijn ze in ieder geval kampioen. Zij spelen nog op 9 december en 16 december.

VVR/SDDL JO15-2 staat er in deze competitie het beste voor. Met 6 overwinningen en 1 gelijkspel hebben zij het minste verliespunten. De grootste concurrent, waar ze nog niet hebben tegen gevoetbald, heeft 1 verliespunt meer en pas 4 wedstrijden gespeeld. Op 9 december is hun volgende wedstrijd tegen Berghem Sport.

SDDL/VVR JO11-1 is nog in een felle strijd gewikkeld met Margriet. Met nog 2 wedstrijden te spelen zijn ze nog zonder puntenverlies en staan ze 3 punten voor op hun enigste concurrent. Aanstaande zaterdag speelt JO11-1 de belangrijke uitwedstrijd tegen ……Margriet. Bij winst zijn ze kampioen, terwijl een nederlaag niet betekent dat het kampioenschap weg is. De wedstrijd op het nieuwe sportpark van Margriet begint om 10.00 uur. Dus kom kijken en schreeuw ze naar het kampioenschap.

Ook SDDL/VVR JO11-2 en JO11-3 zijn nog kansrijk. Zij staan beiden in dezelfde competitie en afgelopen zaterdag won ’t twidde tegen ’t derde met 3-2. Hierdoor staat JO11-2 er nu het beste voor. Zij hebben alle wedstrijden nog gewonnen en 9 december spelen zij in Demen tegen MOSA ’14, die ook nog alles heeft gewonnen.

Als laatste nog is daar SDDL/VVR JO11-4. Zij hebben alle 8 de wedstrijden gewonnen net als Prinses Irene. Komende zaterdag spelen zij in Nistelrode om 9.00 uur de alles beslissende wedstrijd om het kampioenschap. Bij winst zijn ze nog geen kampioen, maar dan hebben ze wel alles zelf in de hand.

Iedereen veel succes toegewenst en na het weekend komt er weer een nieuwe update!!!