Nog 2 nachtjes slapen….

Nog 2 nachtjes slapen en dan gaat het weer beginnen. Het SDDL Feestweekend barst weer los en aangezien het de 20e editie is, pakt SDDL groots uit. Iedereen is welkom, jong en oud, en voor iedereen is er wel iets te beleven op het sportpark van SDDL.

De opbouw is intussen al in volle gang. De tent staat er al en ook de entree begint al ergens op te lijken. Er zijn nog 3 dagen tijd om alles in gereedheid te krijgen. Hierbij kun je denken aan de inrichting van de tent, de complete stroomvoorziening en natuurlijk wordt ook de drank niet vergeten. Met de hulp van vele vrijwilligers zal dat ook dit jaar weer gaan lukken zodat er op zaterdagmorgen afgetrapt kan worden voor de jubileumeditie van het alom bekende SDDL Feestweekend. Wat is er allemaal te doen en hoe staat alles er voor. Hieronder de meest recente update!!!!!

ZATERDAGMORGEN 10.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om 10.00 uur wordt er begonnen met de penaltybokaal voor alle jeugdspelers. Per categorie is er een beker te winnen. Finaleronde staat gepland omstreeks 12.00 uur. Aansluitend worden de kampioenen gehuldigd van de voorjaarscompetitie van JO-7, JO-9, JO-11 en JO-13. Tevens wordt er ook bekend welk team de winnaar is geworden van de beste aanval en van de beste verdediging.

Ook de korfbaljeugd zal gaan strijden om de strafworpbokaal. 

 

ZATERDAGMIDDAG 13.30 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XXL-PONG is een nieuw spelelement op ons Feestweekend. Het is een soort van variant op het welbekende beer pong, maar dan in de buitenlucht en iets anders. Als je wilt weten wat het daadwerkelijk is, dan staat je nog maar één ding te doen en dat is inschrijven. Op dit moment zijn er al 20 teams, maar er is nog ruimte voor meer teams. Een team bestaat uit 2 personen en alle leeftijden zijn van harte welkom. Tussen 13.00 uur en 13.30 uur kan er nog worden opgegeven in de grote feesttent. Dus voor een mooie, gezellige en zinvolle tijdsbesteding moet je zaterdagmiddag toch even langs gaan bij SDDL!!!!!!

 

ZATERDAGAVOND 20.30 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdagavond is het Millstreet time. Deze bekende coverband staat garant voor een avond vol plezier en een goed stukje muziek. Wat nog belangrijk is om te weten is dat alleen op deze avond van 20.30 uur tot 21.30 uur de oude gele munten nog op te maken zijn. Na 20 jaar was het weer tijd voor andere munten, dus als je er op tijd bent kun je alles nog op maken voordat deze munten niet meer geldig zijn.

 

ZONDAG 10.00 uur familiedag


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag kan gerust worden bestempeld als de familiedag. Vanaf 10.00 uur wordt er gestart met het 5 tegen 5 toernooi. Dit jaar doen er maar liefst 67 teams mee en er is zelfs een wachtlijst. Gedurende de jaren is de aantrekkingskracht van het voetbaltoernooi alsmaar groter geworden en waarschijnlijk is dit het toernooi met de meest deelnemende teams van ver in de omtrek. Buiten het voetbal is er natuurlijk nog veel meer te doen. Gedurende de hele dag is er natuurlijk een terras waar je van de sfeer kunt genieten. Er is zonnig weer besteld met 22 graden dus idealer kan bijna niet. Ook aan de kinderen is gedacht. Vanaf 13.00 uur is er een kleine kinderkermis met o.a. stormbaan, luchtkussen, zweefmolen, bungeejump, schminken, clown etc. En ook het Rad van avontuur met speciale kinderrondes mag niet ontbreken. Dus ook die hoeven zich niet te vervelen.

Omstreeks 17.30 uur zijn de verschillende finales van het voetbaltoernooi en daarna is het komen en gaan van artiesten en optredens. Lotte Dans zal een dansshow weggeven, Raymon Hermans komt langs evenals Cooldown Café en het steeds populairder wordende DJ duo De Lampegastuh. Ook de plaatselijke DJ Julian zal zijn kunsten laten horen en er worden nog special guests verwacht. Tussen alle optredens door zal SDDLhuisDJ Dirk weer zorgen dat de stemming opperbest blijft. Dus er is de hele dag van alles te doen en je hoeft je geen moment te vervelen tot sluitingstijd.

 

See you, 3 en 4 juni bij SDDL Feestweekend, editie nummer 20!!!!!!

Dit mag je niet missen!!!!!!!