SDDL verliest tegen Boskant

SDDL heeft ook tegen Boskant geen punt kunnen pakken. Met een 3-0 nederlaag werd SDDL naar huis gestuurd.

Het was vantevoren al duidelijk dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. Boskant was een ploeg in vorm en stond op een tweede plaats. Ze hebben alleen pech dat ook Fc Uden in deze klasse staat en die steekt er ver bovenuit. Nacompetitie is wel een zekerheidje voor deze ploeg. SDDL daarentegen is geen schim meer van de ploeg die het was voor de winterstop. Om weer zelfvertrouwen te krijgen was het belangrijk om niet te verliezen.

Het was een duel met veel inzet en stevige duels. In de eerste helft werd er niet gescoord. Na de pauze zette Boskant meer druk. Na een afgekeurd doelpunt van de thuisploeg in de 53e minuut was het even later toch raak. Een vrije trap werd op de lat geschoten en de rebound werd binnengewerkt door Maikel Merks: 1-0. SDDL kreeg ook enkele kansen maar deze werden niet benut. in de 80e minuut was het Pieter van de Warenburg die de 2-0 liet aantekenen en daarmee de wedstrijd besliste. Het werd uiteindelijk nog 3-0 en dus werden er wederom geen punten gehaald.

Fc Uden werd nu al kampioen en dat is een felicitatie waard. Door de overwinning op Mariahout zijn zij niet meer te achterhalen voor de andere ploegen.